Suomi joutui tyytymään Olympiastadionilla Bosnia ja Hertsegovinan kanssa 1-1-tasapeliin. Suomen lohkon toisessa ottelussa Montenegro tarjoili yllätyksen Romaniaa vastaan.

Montenegro voitti Romanian kotikentällään 2-0. Montenegron molemmat osumat tulivat toisella puoliajalla. Montenegron avausmaalista vastasi Urho Nissilän kanssa samassa Etelä-Korean pääsarjassa pelaavan Incheonin hyökkääjä Stefan Mugosa.

Toinen osuma tuli vasta 87. minuutilla. Mugosa tarjoili ja maalin teki Romanian pääsarjassa pelaavaa UTA Aradia edustava Marko Vukcevic.

Tulosta voi pitää yllättävänä, vaikka Montenegro pelasikin kotikentällään. Romania on FIFA-rankingissa sijalla 48, kun taas Montenegron sijoitus on vasta 70. Suomi on sijalla 57 ja Bosnia sijalla 59.

Suomi kohtaa tiistaina Montenegron Olympiastadionilla.