Paulo Dybalan kesä on sujunut odotusten vastaisesti.

Dybalasta tuli muutama viikko sitten vapaa agentti. Juventus tiedotti jo maaliskuussa, ettei se päässyt Dybalan kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta ja pelaaja jätti seuran ilmaiseksi.

Argentiinalaistähti neuvotteli muutaman kuukauden ajan Internazionalen kanssa, mutta osapuolet eivät ole keskustelleet sopimuksesta yli kuukauteen. Inter nimittäin lainasi Romelu Lukakun Chelseasta ja seurajohdosta todettiin, että hyökkäysosasto on jo riittävän hyvässä kunnossa.

José Mourinhon valmentama AS Roma teki Dybalalle tarjouksen jo toukokuussa, mutta silloin Dybala kieltäytyi siitä. Dybalan ykköstavoite on pelata ensi kaudella Mestarien liigassa, mutta AS Roma pelaa sen sijaan Eurooppa-liigassa.

TyC Sportsin toimittaja César Luis Merlon mukaan AS Roma ei luovuta Dybalan suhteen. AS Roma on tehnyt Dybalalle uuden tarjouksen. AS Roma tarjoaa Dybalalle nelivuotista sopimusta ja kuuden miljoonan euron nettovuosipalkkaa. Merlon mukaan kyseessä on ainoa konkreettinen tarjous, jonka Dybala on saanut.

César Luis Merlo

@CLMerlo
🚨Roma volvió a la carga por Paulo Dybala e hizo una nueva oferta: un contrato por cuatro temporadas a razón de €6M anuales.
*️⃣Hoy es la única propuesta formal que hay sobre la mesa de la 💎, más allá de varios sondeos.
*️⃣Con Inter no hay charlas hace más de un mes.