Bayern München on huolissaan laitahyökkääjänsä Sadio Manén viimeaikaisista esityksistä, kertoo Sport1.

Mané, 30, siirtyi Bayerniin viime kesänä Liverpoolista 32 miljoonan euron kaupassa. Hän on pelannut uudessa seurassaan 28 ottelua tehden niissä yhteensä 11 maalia ja syöttäen viisi.

Senegalilaislaituri koki viime vuoden lopussa kovan takaiskun, kun hän joutui jättäytymään miesten MM-kisoista viime hetkellä pois loukkaantumisen takia.

Sport1:n mukaan Bayern on ollut huolissaan Manésta juurikin MM-kisatauon jälkeen. Hän on ollut tiettävästi huonossa kunnossa ja voittaa vain harvoin kaksinkamppailuja, mikä on pistänyt harjoituksissa useasti silmään.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Bayern & Germany

@iMiaSanMia
Sadio Mané is not living up to the expectations at Bayern. Nagelsmann & the people in charge expect a lot more from him. Since his comeback from injury, Mané seemed unfit and rarely winning 1v1 duels - which was noticeable in training, according to the team entourage [@kerry_hau]

Mané oli loukkaantuneena kaikkiaan kolme kuukautta ja hän joutui olemaan vielä MM-kisojen jälkeen sivussa seitsemästä Bayernin ottelusta.

Münchenissä pelätään, että loukkaantuminen on aiheuttanut pitkäaikaisia vahinkoja. Mané on aiemmin tullut tunnetuksi nopeudestaan ja räjähtävyydestään, mutta nuo ominaisuudet ovat olleet viime aikoina harvoin esillä.

Bayern München on kirjoitushetkellä Saksan Bundesliigassa toisena, pisteen päässä kärkijoukkue Borussia Dortmundista.