Helsingin Jalkapalloklubi on Eintracht Frankfurtin vieraana hätää kärsimässä, kun Konferenssiliigan lohkopelistä on avausjakso takana.

Saksalaisisäntä oli ensimmäisen puoliskon aikana tyly isäntä ja latoi taululle lukemat 4-0.

Éric Junior Dina Ebimbe vei kotijoukkueen 12. minuutilla johtoon rangaistuspotkusta ja lukemia kaunistelivat vielä Robin Koch, Omar Marmoush sekä Tuta.

Eintracht Frankfurtille kirjattiin ensimmäisellä puoliajalla 18 maalintekoyritystä ja HJK:lle kolme. Perparim Hetemaj pääsi pelin alussa laukomaan hyvältä tontilta, mutta muuten Klubi ei onnistunut luomaan suurta uhkaa kotijoukkueen maalille.

G-lohkon illan toisessa ottelussa Aberdeen ja PAOK ovat Skotlannissa 0-0-tilanteessa. Jos kumpikin ottelu päättyy nykyisiin lukemiinsa, HJK putoaa lohkossaan viimeiseksi.

Ottelu näkyy suorana V Sport 2 Suomi -kanavalta sekä Viaplayn suoratoistopalvelusta.