Saksalaisen jalkapallon huippuottelu Borussia Dortmundin ja Bayern Münchenin välillä pelattiin lauantaina ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Der Klassiker oli Bayernin näytös.

Bayern haki Dortmundista tyylipuhtaan 4-0 -vierasvoiton. Harry Kane iski hattutempun ja Dayot Upamecano osui kertaalleen.

Bayern pisti pelin pakettiin jo ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana. Upamecano vei vieraat johtoon neljännellä minuutilla ja Kane iski Bayernin kahden maalin etumatkalle vain hetkeä myöhemmin. Kane viimeisteli toisella jaksolla kaksi maalia, joista viimeisen lisäajan lopussa.

Lauantainen voitto oli Bayernilta melkoinen tasonnosto, sillä se putosi aiemmin tällä viikolla Saksan cupista hävittyään kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavalle Saarbrückenille 1-2.

Kane, 30, on jo ehtinyt tehdä bundesliigahistoriaa, sillä hyökkääjä on viimeistellyt ensimmäiseen kymmeneen sarjaotteluunsa peräti 15 maalia.

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen johtaa Bundesliigaa kahden pisteen erolla Bayerniin. Lue lisää täältä.