Saksan maajoukkueen keskikenttäpelaaja Toni Kroos on ollut läpi koko kauden valmentaja Pep Guardiolan ehdottomia luottomiehiä Bayern Münchenissä. Hän on jopa hyökkäyspään pelaajista joukkueen peliaikakuningas Mestarien liigassa.

Tiistaina brittilehti Guardian tiesi kertoa Manchester Unitedin tehneen huikean megatarjouksen 24-vuotiaan Kroosin palveluksista. Lehti väitti ManU:n tarjonneen Kroosille 314 000 euron viikkopalkkaa eli pyöreästi 16 miljoonaa euroa vuodessa. Bildin mukaan tämä lähes nelinkertaistaisi Kroosin nykyisen palkan.

Kroosin asianhoitaja Volker Struth kuitenkin kiistää tarjouksen olemassaolon.

– Mitään virallista sopimustarjousta ei ole. Eikä myöskään mitään tarvetta tehdä virallista tarjousta, sillä Toni Kroos tulee pelaamaan Bayern Münchenissä ainakin kesään 2015 saakka, Struth toteaa Bildissä.

Kroosin sopimus päättyy vuonna 2015 ja sen jälkeen hän voisi siirtyä ilmaiseksi muualle, mikäli uutta sopimusta ei solmita. Bayern-luotsi Guardiola on kuitenkin todennut useaan otteeseen seuran olevan ehdottoman kiinnostunut sopimaan Kroosin kanssa myös jatkosopimuksesta.