Huuhkajien puolustaja Petri Pasanen pelasi sunnuntaina ensimmäisen ottelunsa uudessa seurajoukkueessaan. Århusin kaupunkiin AGF:n riveihin siirtynyt suomalainen sai vyölleen täydet 90 minuuttia, kun ryhmä hävisi Tanskan Superliigassa vierasottelun Randersia vastaan maalein 1-2.

Rangaistuksen vuoksi katsomosta käsin ottelua seurannut AGF:n valmentaja Peter Sørensen on suomalaisen ensiesitykseen tyytyväinen.

– Se oli erinomainen (esitys). Hän otti paljon vastuuta, niin omassa kuin koko puolustuspään pelissä, valmentaja kuvailee TV 2 Sportenille.

Werder Bremenin ja Red Bull Salzburgin entinen luottopuolustaja oli tappion vuoksi luonnollisesti allapäin.

– Hävisimme 1-2, joten en tietysti voi olla tyytyväinen. Minulle positiivista kuitenkin oli se, että pystyin pelaamaan 90 minuuttisen, vaikka en ole pelannut matsia kahteen kuukauteen, Pasanen kommentoi.

Suomalaisen sopimus tanskalaisseuran kanssa vahvistettiin vasta viime viikonloppuna.

– En voi sanoa vielä paljon, minulla on vasta yksi harjoitus sekä peli allani. Olen saanut kuitenkin hyvän vastaanoton. Täällä on paljon lämpimiä ja mukavia ihmisiä. Mutta nyt meidän on saatava lisää pisteitä, kymmenentenä sarjassa kolmen kierroksen jälkeen olevan AGF:n tuore harkinta kertoo sopeutumisestaan uusiin maisemiin.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!