Bayern München on kiinnostunut hankkimaan riveihinsä Manchester Cityn Sergio Agüeron ensi kaudeksi isolla rahalla. Bundesliigaseura saattaa tarjota vaihdossa jopa Robert Lewandowskia. Asiasta kertoo Daily Mirror -lehti.

Bayern-luotsi Pep Guardiola on lehden mukaan kiinnittänyt katseensa argentiinalaiskärkeen ja yrittää houkutella hänet Saksaan ensi kesänä. Guardiola on ollut Agüerosta kiinnostunut jo useamman vuoden ajan, ja entinen Barca-luotsi yritti jo aikoinaan saada pelaajaa katalonialaisseuraan tässä kuitenkaan onnistumatta.

Halvalla City ei tähtipelaajaansa päästäisi, vaan Bayern joutuisi pulittamaan hyökkääjästä jopa 40 miljoonaa puntaa. Mahdollisesti jopa nykyinen Borussia Dortmundin hyökkääjä, tiettävästi tuleva Bayern-kärki Robert Lewandowski joutuisi kauppatavaraksi.

Lewandowskin on tiettävästi määrä siirtyä ilmaisella siirrolla Bayerniin ensi kesänä, kun puolalaisen nykyinen sopimus päättyy. Guardiola ei kuitenkaan ollut tässä kaupanteossa osallisena Daily Mirrorin mukaan, eikä valmentaja välttämättä näe Lewandowskia yhtä hyödyllisenä joukkueelleen kuin mitä Agüero olisi.

Agüero on aloittanut kautensa tehokkaasti. Valioliigassa 25-vuotias pelaaja on heiluttanut verkkoja jo kahdeksan kertaa.