AS Roma on ottanut Italian Serie A:ssa haltuunsa pääkaupungin herruuden. Joukkue on tiukasti kiinni liigan kakkospaikassa ja pääsylipussa ensi kauden Mestarien liigaan.

Tulevan kauden joukkuetta pyritään vahvistamaan kuninkuusluokkaa silmällä pitäen ja nyt roomalaisten kerrotaankin tavoittelevan Bayern Münchenistä nuorta sveitsiläistaituria Xherdan Shaqiria. Sveitsiläisen Infoticker-sivuston mukaan AS Roma toivoo nappaavansa Shaqirin joukkoihinsa 18 miljoonan euron siirtokorvaustarjouksella.

22-vuotiaalla taskuraketilla on sopimusta Bayernin kanssa vielä kesään 2016 saakka. Nuorukainen on jäänyt silti hieman statistin rooliin Pep Guardiolan tähtimiehistön pelaajarotaatiossa. Bundesliigassa 169-senttinen Shaqiri on pelannut koko kauden aikana vain yhden täyden ysikymppisen ja senkin jo elokuussa. Rajallisesta peliajastaan huolimatta on Sveitsin maajoukkuemies heiluttanut verkkoa viidesti.

AS Roma ei ole ainoa Shaqirista kiinnostunut italialaisseura, vaan myös Fiorentinan tiedetään iskeneen silmänsä häneen. Bayern on ehtinyt jo julistaa, ettei Shaqiri ole myytävänä, mutta kukaties riittävän mittava tarjous kääntää baijerilaisten päät.