Bayern Münchenin dominanssi ei hiljene kevään korvallakaan. Eilinen 3-1-voitto Hertha Berlinin kotistadionilla varmisti baijerilaisille kolmannen peräkkäisen saksanmestaruuden. Mestaruus ei ole vielä koskaan ratkennut näin aikaisin, jo seitsemän kierrosta ennen sarjan päätöstä. Ei Saksassa eikä muissakaan Euroopan top 5 -liigoissa.

Hertha Berlinin Bayern löi köysiin jo ensimmäisellä varttitunnilla, kun Toni Kroos ja Mario Götze veivät joukkueen 2-0-johtoon. Suvereeniudesta kertovat silti vielä paremmin huikea 82 prosentin pallonhallinta sekä mahtikautta pelaavan Philipp Lahmin täydellinen syöttöprosentti sata. Lahm antoi ottelussa 133 syöttöä, joista kaikki löysivät omille.

Bayern-fanien mestaruusjuhlissa oli vahvasti läsnä myös äskettäin linnatuomion saanut seuran ex-puheenjohtaja Uli Hoeness, jonka kasvot nähtiin liimattuina pahvisiin mestaruuslautasiin. Hoeness tuomittiin kolmeksi ja puoleksi vuodeksi vankilaan raskaasta veropetoksesta.

Myöskään valmentaja Pep Guardiola ei unohtanut Hoenessia juhlalausunnoissaan:

– Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että olemme Saksan-mestareita. Bayern on ansainnut tittelin. Kiitokset seuralle, joka antoi minulle mahdollisuuden tähän ja onnittelut kaikille pelaajille. Tämä mestaruus on Uli Hoenessille, seuran tärkeimmälle henkilölle, espanjalaisluotsi julisti Frankfurter Allgemeinen mukaan.