AC Oulu ja JIPPO pelaavat perjantaina kovan koitoksen Ykkösessä. Sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla olevat joukkueet kaipaisivat molemmat pisteitä koitoksesta.

AC Oulu ja JIPPO ovat taulukossa sijoilla seitsemän ja kahdeksan. Joensuulaiset ovat pisteen karussa, joten oululaisilla olisi hyvä mahdollisuus nousta ryhmän ohi.

– Totta kai meidän täytyy alkaa voittamaan otteluita ja huomenna on siihen kotikentällä seuraava mahdollisuus. Mitään paniikkia tässä on kuitenkin turha lietsoa – sarja on vasta puolivälissä, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen muistuttaa seuran verkkosivuilla.

– Pelasimme Kotkassa niukasta tappiosta huolimatta hyvän ottelun ja laitoimme sarjakärjen todella ahtaalle. Se on osoitus meidän iskukyvystämme, mutta tuo sama taistelu ja ääretön asenne oman seuran puolesta täytyy jälleen kaivaa esille. Jokainen ottelu on uusi suoritus ja sitä täytyy edeltää uusi ja keskittynyt valmistautuminen.

Joukkueiden kauden edellinen kohtaaminen päättyi Joensuussa isäntien 2-1-voittoon.

– JIPPO on todella kettumainen vastustaja. He ovat tunnettuja juuri jätkämäisyydestä ja asenteesta. Siinä emme saa hävitä yhtään ja tämän jälkeen meidän täytyy osoittaa parempi taitotasomme ja viedä hyökkäykset maaliin saakka, Ojanen jatkaa.

AC Oulun kokoonpanosta on sivussa Aapo Heikkilä ja pelikieltoa kärsivä Titi Essomba.