David Moyes pääsee parrasvaloihin lauantaina La Ligassa. Moyes on uudessa pestissä iloisin mielin, mutta pieniä hankaluuksiakin on ollut.

Moyes sai viime keväänä potkut Manchester Unitedin peräsimestä. Nyt lauantai-iltana skotti johdattaa Real Sociedadin valmentajana joukkonsa kentälle. Vastassa on Deportivo.

Moyes piti ottelun alla ensimmäisen lehdistötilaisuuden, jossa hän kävi läpi muun muassa ensimmäistä viikkoaan seurassa.

– Olen nauttinut tästä viikosta pelaajien kanssa. He ovat olleet hyvin avoimia ja olen saanut sellaisen kuvan, että he haluavat informaatiota. Meillä on ollut hyvä viikko, vaikkakaan en voi sulloa kaikkea yhteen viikkoon, Moyes kertoi tunnelmistaan AS:n mukaan.

– Se tulee viemään vähän kauemmin kuin viikon, mutta toivottavasti voimme aloittaa voittamisen nopeasti ja saada hyviä tuloksia, Evertonissa ihastuttanut Moyes lisäsi.

Moyesilla on ollut kielivaikeuksia ensimmäiseen vastustajaan tutustuttaessa. Silti Deportivoon on tutustuttu huolellisesti.

– Se on ollut mielenkiintoista, sillä olen joutunut kääntämään raportteja espanjasta englanniksi. Tiedän melkoisesti heistä – mutta en ehkä niin paljon kuin useimmat ihmiset. Olen kuitenkin yrittänyt opiskella ja varmistaa, että olemme valmiita peliin, Moyes tiivisti.