© Kuva: Getty Images

Lehti: Jose Mourinho uskoo olevansa seuraava ManU-manageri

The Sun -lehden mukaan manageri Jose Mourinho uskoo olevansa Manchester Unitedin peräsimessä seuraavan puolen vuoden säteellä.

Louis van Gaal taistelee tällä hetkellä työpaikastaan, vaikka hollantilaisella on vielä 18 kuukautta nykyistä pestiään jäljellä. Jos United häviää tänään Liverpoolille, seurajohdossa saatetaan lähestyä jo kovia päätöksiä.

Ainakin Unitedin entinen manageri Alex Ferguson arvostaa Mourinhon korkealle. Tiettävästi osapuolet ovatkin jo käyneet keskenään keskusteluita.

Mourinho on jäänyt Englantiin sen jälkeen, kun sai potkut Chelseasta. Ymmärrettävästi Mourinho olisi valmis palaamaan valmennushommiin vaikka heti. Ja jos Louis van Gaal saa lähteä, on Mourinho korvaajalistan kärjessä.

Unitedin seurajohdossa tosin silti toivotaan yhä, että van Gaal onnistuisi. Hollantilaisen edeltäjä David Moyes kesti tehtävässä vain 11 kuukautta. Van Gaal ei ole hänkään ehtinyt olla Old Traffordilla kuin 20 kuukautta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!