Lukas Hradeckylta vahva vihjaus kesäsiirrosta: ”Se olisi mahtava tapa jättää seura”

© Kuva: Getty Images

Suomen A-maajoukkueen ykkösmaalivahti Lukas Hradecky antoi lauantaina vahvasti ymmärtää, että kuluva kausi on hänen viimeisensä saksalaisen Eintracht Frankfurtin riveissä.

Vuodesta 2015 lähtien Frankfurtia edustaneen Hradeckyn, 28, sopimus on päättymässä kesällä.

Suomalaisvahdin nimi pyöri ahkerasti siirtohuhuissa jo viime kesänä hänen yllettyä keväällä Frankfurtin kanssa Saksan cupin finaaliin. Borussia Dortmund oli kuitenkin loppuottelussa vahvempi lukemin 1-2.

Tällä kaudella Frankfurt on ollut mukana taistelussa Bundesliigan neljän parhaan joukkoon pääsystä, joskin lauantainen tappio kilpailija Bayer Leverkusenille merkitsee sitä, että Frankfurt on nyt viiden pisteen päässä Mestarien liigan oikeuttavasta paikasta.

Frankfurt pyrkii uusimaan viime kauden finaalipaikkansa Saksan cupissa, kun se kohtaa keskiviikkona kilpailun välierässä Schalken.

Hradecky kertoi Bundesliigan verkkosivuille lauantaina, että Frankfurt taistelee yhä loppuun asti sekä liiga- että cup-rintamalla.

– Niin kliseeltä kuin se kuulostaakin, meidän on nostettava päämme ylös, sidottava kengät tiukasti kiinni ja yritettävä saavuttaa jotain yhdessä.

Frankfurt on jo valmistautunut Hradeckyn lähtöön pestaamalla Tanskan maajoukkueen maalivahdin Frederik Rønnowin Bröndbystä. Rønnow, 25, liittyy saksalaisseuraan kesällä nelivuotisella sopimuksella.

– Siihen on suuri mahdollisuus, että lähden tämän kauden jälkeen nyt, kun uusi maalivahti on tulossa. Se olisi fantastinen tapa jättää seura, jos me voitamme (Saksan cupin) Berliinissä.