Brasilialainen Neymar ja argentiinalainen Lionel Messi pelasivat FC Barcelonassa neljä hienoa kautta yhdessä, kunnes Neymar siirtyi kesällä 2017 Paris Saint-Germainiin 222 miljoonan euron ME-siirtosummalla. Joulukuun alettua ovat mediassa alkaneet jälleen kiivaat spekulaatiot siitä, nähdäänkö taitava kaksikko ensi kaudella jälleen yhdessä.

Spekulaatiot käynnistyivät siitä, kun Neymar totesi keskiviikkoisen TV-haastattelun jälkeen haluavansa taas pelata yhdessä Messin kanssa, ja luottavansa siihen, että toive toteutuu ensi vuonna. Vuodesta toiseen on odotettu, palaako Neymar joskus takaisin Barcelonaan, mutta yhä todennäköisemmin näyttää siltä, ettei talousvaikeuksissa rypevä Barcelona kykene tai halua brasilialaista kotiuttaa.

Sen sijaan paljon realistisemmalta vaikuttaa, että Neymar ja Messi voisivat pelata ensi kaudella yhdessä Paris Saint-Germainissa. Messin sopimus päättyy tähän kauteen, joten PSG:n ei tarvitsisi maksaa hänestä siirtokorvausta. Neymar taas on tiettävästi lupaillut allekirjoittaa jatkosopimuksen, jos PSG onnistuu Messin hankkimaan.

Hyvänä ja luotettavana Barcelona-lähteenä pidetty RAC1:n toimittaja Gerard Romero on vakuuttunut siitä, että Messi on kaudella 2021-2022 PSG:n pelaaja. Romero puhui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä RAC1:n Tu Dirás -ohjelmassa, ja kertoi PSG:n jo pitävän Messin saapumista Pariisiin käytännössä varmana.

[readmore from=Messi-Lionel]

Hänen mukaansa PSG:n edustajat keskustelivat jo viime viikolla Messin ja hänen lähipiirinsä kanssa, ja on jo tehnyt Messille sopimustarjouksen. Romero myös kertoi, että Neymar on Messin todennäköisestä siirrosta tietoinen. Se selittäisikin hyvin Neymarin keskiviikkoiltaisen kommentin.

Asiaa käsiteltiin Victor Palaciosin tilillä julkaistulla YouTube-videolla.

LUE MYÖS: PSG:n Leandro Paredes avaa Neymarin vihjausta supersiirrosta: ”Toivon niin!”

LUE MYÖS: PSG-pomolta kysyttiin suoraan, kiinnostaako Lionel Messin hankkiminen

LUE MYÖS: ESPN: PSG harkitsee hankkivansa Lionel Messin – Neymar ja urheilupomo keskustelivat aiheesta

LUE MYÖS: PSG:n urheilutoimenjohtaja otti kantaa Messi-huhuihin – halusi kunnioittaa Barcelonaa: ”Silloin mekään emme ole tyytyväisiä”