Julian Nagelsmannista on tulossa kovaa vauhtia Bayern Münchenin seuraava päävalmentaja – ja mahdollisesti koko Bundesliiga-historian kallein sellainen.

Saksalaislehti Kickerin mukaan Nagelsmann on pyytänyt RB Leipzigin seurajohtoa purkamaan hänen sopimuksensa ennenaikaisesti. 33-vuotiaan saksalaisluotsin nykyinen diili olisi voimassa vuoteen 2023 saakka.

Leipzig vaatii Bayernilta kuitenkin vähintään 25 miljoonan euron kompensaatiota sopimuksen purkamisesta. Bild uutisoi pyyntihinnan olevan jopa 30 miljoonaa euroa, mutta kumpi tahansa summa olisi Bundesliiga-historian suurin siirtokorvaus valmentajasta.

[readmore from=Flick-Hansi]

Kickerin mukaan osapuolten voidaan odottaa pääsevän korvauksesta sopuun ennen perjantain DFB Cupin välieräottelua Leipzigin ja Werder Bremenin välillä. Nagelsmann on puolestaan aina korostanut, että hän harkitsisi varhaista seuravaihtoa vain Leipzigin suostumuksella.

Bayern Münchenin on löydettävä itselleen uusi valmentaja ensi kaudeksi, sillä joukkueen nykyinen käskyttäjä Hansi Flick on ilmoittanut julkisesti haluavansa jättää Bundesliigan hallitsevan mestarin tänä kesänä. Flickiä pidetään suosikkina Saksan maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi ja Nagelsmannia hänen korvaajakseen.