Puolalaishyökkääjä Robert Lewandowskin, 33, sopimus loppuu kesällä 2023 Bayern Münchenin kanssa. Eri lähteiden mukaan hyökkääjätähti ei vieläkään ole saanut uutta jatkosopimustarjousta nykyiseltä työnantajaltaan. Onkin mahdollista, että ura jatkuu muualla. Lue lisää tästä!

Bayernin seuralegenda ja entinen Saksan maajoukkueen tähti Lothar Matthäus pitää entisen seuransa toimintaa epäkunnioittavana.

– Jos he [viitaten Bayerniin] eivät ole vieläkään kontaktoineet Lewandowskin leiriä niin se on epäkunnioittavaa. Tätä ei olisi tapahtunut Uli Hoenessin tai Karl-Heinz Rummeniggen aikana, saksalainen totesi Sport Bildille.

– Bayern voi pitää itseään onnekkaana, että Robert Lewandowskilla on niin hieno luonne ja hän on täysi ammattilainen. Olen yllättynyt, että mitään ole tapahtunut sopimuksen suhteen, hän jatkoi.

Lewandowski on ollut tälläkin kaudella hurjassa vireessä maalien suhteen. Kuluvalla sesongilla puolalainen on iskenyt jo peräti 43 osumaa kaikki kilpailut mukaan lukien. Otteluita hän on pelannut tähän mennessä tällä kaudella 36.