Robert Lewandowskin nykyinen sopimus Bayern Münchenin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Saksalaismedian mukaan Bayern München ei ole edelleenkään tarjonnut ykköstykilleen uutta jatkosopimusta. Lewandowski kummastelee, miksei uutta sopimusta ole tarjottu. Lue lisää täältä.

Lewandowski on tiettävästi halukas jättämään Bayernin kuluvan kauden jälkeen.

Fabrizio Romanon mukaan 33-vuotias Lewandowski vaatii Bayernilta uutta sopimusta. Jos sellaista ei lopulta tarjota, haluaa hän poistua seurasta jo kesällä.

Myös entinen huippupelaaja ja nykyinen toimittaja Jan Åge Fjørtoft on samaa mieltä Romanon kanssa. Fjørtoftin mukaan Lewandowski haluaa poistua Bayernista ja saksalaisjätti olisi kiinnostunut hankkimaan Erling Braut Hålandin hänen korvaajakseen.

Lewandowski on pelannut kuluvalla kaudella 36 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä 43 maalia ja neljä maalisyöttöä. Hän johtaa Bundesliigan ja Mestarien liigan maalipörssejä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
New deal in the summer or Robert Lewandowski will be prepared to leave Bayern immediately, even if his current contract expires in 2023. 🔴 #Bayern

The situation has not changed and there are still no talks between club and agents. It's up to Bayern, now.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Robert Lewandowski's future situation is absolutely open. He's focused on second part of the season with Bayern - but his current contract expires in 2023 and he wants a new deal to stay. 🔴 #Bayern

There are still no talks between Bayern and his agent - Lewandowski's waiting.