Ykkösen kausiennakko 2021, sijat 1-6: Veikkausliigaan tyrkyllä poikkeuksellisen tasainen kuusikko – nämä kaksi nousevat!

Ykkösen kaudesta 2021 odotetaan erittäin tasaista ja jännittävää. Lähes kaikki joukkueet ovat ilmoittaneet viralliseksi tavoitteekseen yläloppusarjan, ja ennakkoarvailuissa nousutaisteluun on ehdotettu jopa yli puolia sarjan joukkueista.

Ennakkopaketin sisällysluettelo

Viime kauden päätteeksi Veikkausliigasta pudonneet TPS ja RoPS ovat koonneet täksikin kaudeksi kilpailukykyisen joukkueen, ja myös sarjan suurimmilla budjeteilla pelaavat VPS ja KPV tavoittelevat paluusta Veikkausliigaan.

Helsinkiläisiltä Gnistanilta ja PK-35:ltä odotetaan myös paljon, ja seurahistoriansa ensimmäistä pääsarjapaikkaa himoitsee myös tammisaarelainen EIF. Viime kauden kolmosta Jaroakaan ei sovi unohtaa. Näille kaikille ei heltiä paikkaa edes ylemmästä loppusarjasta, joten taistelusta Veikkausliigaan noususta odotetaan hyvällä syyllä erittäin kiihkeää.

Käsittelimme Ykkösen ennakkopakettimme ensimmäisessä osassa niitä kuutta joukkuetta, joiden arvelemme jäävän alempaan loppusarjaan sijoille 7-12. Nyt esittelyvuoron saavat kärkikuusikkoon povaamamme ryhmät.

Sarja käynnistyy keskiviikkona räjähtävästi, sillä heti avauksessa kohtaavat TPS ja VPS, sarjan kahdeksi parhaaksi arvioimamme joukkueet. Herkullisempaa starttia ei Ykköselle voisi edes kuvitella.

Nouseeko Veikkausliigaan kaudeksi 2022 jompikumpi näistä palloseuroista – vai molemmat – nähdäänkö pääsarjatasolla EIF:n tai Gnistanin nousun myötä kokonaan uusi seura vai lunastaako KPV nyt siihen kohdistuvat odotukset?

Jännitystä ei Ykkösestä puutu. Sarja vyöryy muutenkin voimalla koteihin, sillä tällä kaudella jokainen Ykkösen ottelu näkyy Ruutu+-palvelusta, eli samasta osoitteesta kuin Veikkausliigankin ottelut.

Seuraavalla sivulla VPS:n joukkue-esittely


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.